Každý chce to, co nemá Mě se taky líbí, že je to vaše takhle hloupé, novou metriku jde přidat bez změn kódu, a dokonce to vypadá celkem hezky. To jsou vlastnosti, které ty moje grafy nemají.
Je s nima hodně práce. Na backendu mám SQLite, do které si sesbírávám data z různých služeb, pak si nějak ručně počítám podkladová čísla pro ty grafy, pak je ručně vykreslím pomocí https://www.chartjs.org/
Nic z toho není vyloženě záměr, akorát já to prostě neumím líp. Nejsem datař a nebaví mě hrát si s tím, takže si možná zbytečně programuju věci, které by Python knihovny na data (NumPy, Pandas, Matplotlib…) zvládly jedním příkazem. Když na přednáškách vidím, co dokážou Jupyter notebooky nebo Gradio apod., tak si říkám, že jsem prostě úplně mimo. Že co já tvořím úplně ze šroubků a třísek týden, tak někdo, kdo tomu rozumí, napráská za pět minut. Včera jsem četl tohle Interesting ideas in Observable Framework o nějaké novince v Observable a měl jsem zase přesně tenhle pocit.
Takže upřímně nevím, co bych vám měl radit. Asi jen to, abyste to udělali jednodušeji než já. A taky abyste si dělali jen ty grafy, na které se chcete opravdu koukat