AI nástroj pro zápis schůzek v Teamsech

Ahoj,
s kterým nástrojem máte dobrou zkušenost pro automatizované zápisy ze schůzek? Potřebuju integraci s Teams a jazyky angličtina, čeština.
Díky!

Ahoj! Máme tu předchozí existující téma, mrkni na něj, jestli tam nenajdeš něco vhodného:

3 Likes

Primo Teams ma aktualne nejlepsiho zapisovatele pro cestinu, ostatni s ni dost bojuji.

U anglictiny-only je to vyrovnanejsi a je dobre vybirat podle pohodli. Vsichni tam maji na pozadi stejne technologie a meni se jenom podoba te sluzby.

3 Likes

MS Teams umí záznam přepsat velice dobře. Jeho nástroj, stejně jako jiné převodníky mluveného slova do textu, ale potřebuje kvalitní zdroj zvuku. K tomu se nehodí žádná konferenční souprava. Před dvama týdny jsem byl na jednání v Audiopro.cz, kde používají vynikající software na přepis řeči a okamžité titulkování a tam mi opět potvrdili to, co říkám už dávno, že vstupní audio data musí mít vysokou kvalitu, aby je AI byla schopna správně přepsat. Takže třeba je začít se správným náběrem a záznamem zvuku. A to je kámen úrazu, neb na to klienti nechtějí obvykle slyšet a stále si myslí, jaká úžasná zařízení pro videokonference používají. Jenže kancelářská technika není technikou profesionální. Ale už se najdou místa, kde si to uvědomují, jako třeba zde: Technologická prvenství na půdě Masarykovy univerzity (MUNI) – Audiopro s.r.o. Vřele doporučuji zajet do Kbel na návštěvu a nechat si vše vysvětlit a předvést. My se tam chystáme znovu v lednu, kdy si v praxi odzkoušíme několik řešení vybavení kanceláří včetně malé videokonference z jednotlivých místností se záznamem zvuku a jeho přepisem do textu. Kontakt na jejich technika:

Michal Černý
michal.cerny@audiopro.cz
+420 608 213 669

ahoj, no já myslím, že nejlepší je prostě nahrávka a přepis přímo v Teamsech. Umí to v řadě jazyků, a pak to prohnat jenom nějakou AI - buď Copilotem nebo ChatGPT.

Hezký den

J.