Pokud něco ve stylu Trello, tak raději Freelo :))
Před pár lety jsem nasazoval Rocketchat jako alternativu Slacku / Discordu a vypadal dobře.
Dobrý den Petře. Zvažujeme pro naši neziskovku Freelo nebo Monday, nemohl byste mi zkusit k tomu něco napsat? Monday mi připadá zajímavější ale také náročnější na to se v něm dobře naučit fungovat… jaké jste měli potíže na začátku, když jste monday zaváděli.. nebo sjte žádné potíže neměli?
Děkuju…Bára
Dobrý den, Báro.
Freelo jsem testoval před více jak rokem, nemám tak aktuální srovnání. Nicméně mám pocit, že pokud vám jde pouze jednoduchou o správu úkolů, dokáže to Freelo jednodušeji, je tam vše přednastavené.
Oproti tomu Monday.com je mnohem konfigurovatelnější, bude tak vyhovovat někomu kdo potřebuje krom úkolů provádět evidence prakticky čehokoli a mít na jednom místě informace o všech termínech. Můžete si v něm vést například databáze zaměstnanců, majetku, předplatných atd. Skvělé je že v sekci “My Work” má každý uživatel seskupené úkoly ze všech nástěnek, tedy jak nástěnek s úkoly, tak z těch databázemi. Tedy například připomenutí že končí určité předplatné, pracovní smlouva zaměstnanci, atd.
Nevýhodou Monday.com je větší složitost, absence češtiny a v některých věcech nedotaženost - dost specifičtějších věcí umí pouze jeho placené doplňky.
Záleží také kolik licencí potřebujete, Monday.com má 10 licencí zdarma, další se slevou…
Moc dekuju, pomohlo to :). Jdeme do Freela. S pozdravem, Bára