Alternativy Trella pro malé začínající týmy?

Pokud něco ve stylu Trello, tak raději Freelo :))

Před pár lety jsem nasazoval Rocketchat jako alternativu Slacku / Discordu a vypadal dobře.

Dobrý den Petře. Zvažujeme pro naši neziskovku Freelo nebo Monday, nemohl byste mi zkusit k tomu něco napsat? Monday mi připadá zajímavější ale také náročnější na to se v něm dobře naučit fungovat… jaké jste měli potíže na začátku, když jste monday zaváděli.. nebo sjte žádné potíže neměli?
Děkuju…Bára

1 Líbí se

Dobrý den, Báro.

Freelo jsem testoval před více jak rokem, nemám tak aktuální srovnání. Nicméně mám pocit, že pokud vám jde pouze jednoduchou o správu úkolů, dokáže to Freelo jednodušeji, je tam vše přednastavené.

Oproti tomu Monday.com je mnohem konfigurovatelnější, bude tak vyhovovat někomu kdo potřebuje krom úkolů provádět evidence prakticky čehokoli a mít na jednom místě informace o všech termínech. Můžete si v něm vést například databáze zaměstnanců, majetku, předplatných atd. Skvělé je že v sekci “My Work” má každý uživatel seskupené úkoly ze všech nástěnek, tedy jak nástěnek s úkoly, tak z těch databázemi. Tedy například připomenutí že končí určité předplatné, pracovní smlouva zaměstnanci, atd.

Nevýhodou Monday.com je větší složitost, absence češtiny a v některých věcech nedotaženost - dost specifičtějších věcí umí pouze jeho placené doplňky.
Záleží také kolik licencí potřebujete, Monday.com má 10 licencí zdarma, další se slevou…

1 Líbí se

Moc dekuju, pomohlo to :). Jdeme do Freela. S pozdravem, Bára

1 Líbí se