Kromě full time pozice data engineera máme taky DPČ. Kdybyste někdo užil přivýdělek 500,-/hod, ozvete se
Máme MS Fabric, budeme integrovat data z různých systémů státní správy, pySpark nebo SQL, Je to fakt potřebný projekt, který zavádí takovýhle věci do veřejný správy!
Specifikace pozice je stejná jako tady ±
Ahoj Veroniko,
byla bys otevřená tomu tuto spolupráci navázat s firmou? Naše firma https://develogi.cz/ se snaží zapojovat se do projektů s potenciálem pro pozitivní impakt a tady tato příležitost mi zní jako něco, kde by bylo i možné využít naše skilly. Bylo by nám ctí s tím moci pomoct. Máme tady pár šikovných backend vývojářů, kteří by toto hravě zvládli. Já osobně jsem pracoval i s MS Fabric a MS SQL je naše expertýza.
Když tak se prosím ozvi buď zde nebo na sedlacek@develogi.cz
Díky moc,
Jakub S.
Ahoj,
díky za nabídku, je to super, že máte zájem dělat prospěšné projekty. Bohužel ve státní správě se jakákoli spolupráce s firmami musí soutěžit. Kdybyste měl někdo z týmu zájem o tu DPČ, tak se určitě můžeme bavit. Zakázku ale nyní neplánujeme.
Pokud by se to změnilo, ozvala bych se.
Měj se fajn.
Veronika
Jasné, chápu. Dovedl bych si představit i tuto formu. O jaký úvazek by se prosím jednalo?
Díky,
Jakub S.
DPČ je max půl úvazku, počítá se to na hodiny dle odvedené práce, máme strop 500.-/hod. Pak máme vypsanou pozici na HPP, ale to by asi pro tebe nebylo zajímavý.
Díky za odpověď. Poslední otázka. To DPČ je též nutnost plná seniorita či by mohlo jít i o mediora? Jakmile bych měl i tohle info, tak bych to probral s kolegy a dal bych vědět.
Díky moc,
Jakub S.
Myslím, že medior nebyl taky šel