Ahoj všem!
Jmenuji se Pavel, denně se věnuji práci produktového manažera, ale teď si chci otestovat schopnosti ve vývoji. Hledám projekt, na kterém bych mohl pár hodin týdně kódovat - ideálně tak 8 hodin, vedle mé full-time role.
Mám zkušenosti s technologiemi jako JS, Typescript, Node.js a trochu Go, a chtěl bych je rozšířit. Backend je moje parketa, front-end až tak ne. Plat nechci, budu to dělat zadarmo, jde mi hlavně o praxi a vzdělání.
Díky a těším se na možnosti spolupráce.
3 Likes
Ahoj Pavle, nevím, zda je to ještě aktuální z tvé strany. Tvoříme síť digitálních asistentů po celé ČR, kteří pomáhají seniorům správně a bezpečně používat jejich zařízení. Aktuálně máme 138 digi asistentů v 30 oblastech, kteří pomohli více jak 700 seniorům v počtu 1 700 hodin dobro pomoci. Projekt cílí nejen na zlepšení digitální gramotnosti seniorů, zlepšuje mezigenerační propojení, předávání dovedností, podpora místních komunit, respektu ke stáří a mládí. Máme v plánu v dalších 12 měsících oslovit dalších 150 - 250 digi asistentů. Rádi bychom digi asistentům poskytli mobilní webovou aplikaci pro vyzvedávání dotazů od seniorů, aby se jim lépe a efektivně konalo dobro. Třeba by tě to zaujalo. Více na www.moudrasit.cz . Máme v plánu i další moduly. Technologie Next.js, JS. Případně rádi více sdělíme osobně nebo na callu. Hezký den a tým MS
4 Likes
Ahoj, na https://www.volebnikalkulacka.cz hledame vyvoj v TS/React/Next.
Kdyztak aktualni ukoly mame tu, je mozny si tam cokoli vzit a kodit.
Kdyby te to zajimalo, tak te tim projektem rad provedu.
2 Likes