Drazí kolegové,
jsem tech-expertka z jednoho z běhů Nezisk.Digital. V rámci programu jsem spolupracovala s jednou neziskovou organizací, se kterou jsme tehdy došli k tomu, co potřebují řešit a jakým směrem se vydat.
Následně jsme spolu navázali jinou technickou (placenou) spolupráci. Teď se ale vracíme k tématu, které vzniklo právě v rámci Nezisk.Digital – organizace potřebuje nastavit a uplatňovat jednotné zásady a podmínky pro své nabízené služby. Ty se následně promítnou do nástroje na pomezí CRM a rezervací, který jim pomůžu nastavit.
Aktuálně ale v organizaci ani v daném týmu není manažer, který by s nimi prošel jejich potřeby, pomohl jim ujasnit priority a společně definoval alespoň nějaké bare minimum, od kterého se můžeme při nastavování nástroje odrazit. Moje kapacita, kterou tomu můžu věnovat dobrovolnicky, na to nestačí.
Sháním proto k sobě dobrovolníka – průvodce/facilitátora. Nejde mi primárně o technického člověka, ale o někoho, kdo umí tým provést procesem ujasňování potřeb a priorit, strukturovat diskuzi a pomoct jim dojít ke konkrétním rozhodnutím.
Velmi by mi pomohlo už jen to, kdyby na schůzku přišel někdo, kdo týmu pomůže zasadit celý proces do realistického rámce – tedy že rozhodnutí tohoto typu se nedají kvalitně udělat za jeden den nebo týden a že testování není jedna jednorázová fáze, ale spíš postupný proces, ve kterém se potřeby a nastavení průběžně ověřují a zpřesňují.
První společná schůzka je 9. 9. ve 12:30 v Brně. Pokud byste měli chuť se zapojit dlouhodobě, super; pokud by někdo mohl pomoct už jen s touto schůzkou, i to pro mě bude velmi cenné.
Pro úplnou transparentnost: tahle konkrétní spolupráce není placená. S organizací sice spolupracuji i placeně, ale na jiném projektu.
Pokud máte zkušenost s facilitací, procesním řízením, nastavováním služeb nebo podobnou prací s týmem a dávalo by vám smysl se zapojit, budu ráda za komentář nebo DM. ![]()