Ahoj, pro náš tým z Nadace rodiny Vlčkových hledáme někoho, kdo by nás za rozumnou cenu proškolil v projektovém řízení, stačí jen základní nástroje, principy, tipy… Sídlíme na Tylově náměstí na Praze 2. Díky, Kamila
Ahoj, zvládli byste i online, nebo potřebujete in situ?
ahoj, potřebujeme in situ
Tak to se omlouvám, pro mě z Krumlova příliš komplikované. Držím palce!
Ahoj,
teoreticky bych s tím mohl pomoct - pokud to nehoří - nejsem v Praze zase tak často, nicméně bývám tam a tím pádem by šlo i osobně.
ahoj, to by bylo skvělé, nehoří to!
@anezkamll @Kamila Ahoj, moc rád bych, ale aktuálně už jsem za hranicemi toho, co se dá stíhat. Psal jsem ale pro podobné situace takového krátkého průvodce k projektovému řízení – primárně takové “minimum”, které většinou našim klientům (malé a střední firmy a organizace) pomůže: Jak řídit projekty
Třeba se to bude hodit.
@anezkamll díky za tag.
@Kamila Ahoj, běžně se tím neživým a musela bych pro vás připravit něco “na míru”, což asi není to, co hledáte. Každopádně v rámci Česko.Digital a vzdělávací sekce edu.digital vznikl před necelým rokem webinář edu.digital – Projektové řízení v IT pro neajťáky (záznam) (youtube.com), tak třebas aspoň ten poskytne nějaké základy.
Když byste nikoho nenašli nebo potřebovali nějaké praktické tipy, tak se ozvěte.
Ahoj, díky za tip, určitě na záznam mrkneme! A taky se už domlouváme s Michalem, který se nám tady ozval, že nám s tím pomůže, tak moc díky za tuhle platformu!
Hezký den,
Kamila
ahoj Honzo, díky moc, prostuduju a nasdílím kolegům!
Hezký den,
Kamila
Kamilo, moc díky za zpětnou vazbu, jsem ráda, že se podařilo skrz fórum najít pomoc. Můžu tedy označit jako uzavřeno?
Anežko, ještě jednou děkujeme za pomoc a ano, můžeš označit jako uzavřené
Hezký den
Kamila