Hledáme školitele systémů Microsoft 365 (konkrétně Planner)

Jako organizace potřebujeme začít využívat jednotnou platformu pro management týmů a úkolů. Podle naší analýzy nám vyšel Microsoft Planner jako optimální nejen z důvodu, že již fungujeme na Microsoft 365, ale také kvůli uživatelské náročnosti a potřebě našich týmů. Nyní poptáváme někoho, kdo s námi danou věc konzultuje a následně provede zaškolené/školení zaměstnanců na tento systém, případně přednášku s ukázkou.

3 Líbí se

Hezký den, napište mi na eva@itlektorka.eu učím běžné uživatele práci s Office aplikacemi.

3 Líbí se

Dobrý deň,
sme účastníci kurzu Nezisk.Digital - jarný beh 2025 a našla som tu vašu ponuku na školenie MS 365. Naša organizácia prešla na MS 365 pred pár mesiacmi a potrebovali by sme školenie na využívanie MS 365 a jeho aplikácií.Môžete nám prosím poslať nejaku cenovú ponuku školení?
Vopred ďakujem
Renáta Partilová, Náš svět, příspěvková organizace
email: r.partilova@nassvetprzno.cz

1 Líbí se

Dobrý den, mrzí mě to, ale došlo k nedorozumění, my jsme poptávali někoho, kdo by nás tohle přijel školit Já sám toto bohužel neškolím. Mějte se hezky.

1 Líbí se

A nesehnali jste tehdy třeba někoho, koho byste mohli doporučit?

Jinak @Renata-Nas-svet, kdybyste neuspěli tady, založte nové téma (novou poptávku) v té kategorii Tržiště, někdo se jistě ozve. Držíme palce!

Dobrý deň,
ospravedlňujem sa.
Prajem Vám pekný deň

1 Líbí se