Hledáme talenty pro unikátní projekt (Školicí a vzdělávací platforma eGovernmentu)

Máte vášeň pro eGovernment a touhu zvýšit digitální gramotnost občanů? Připojte se k nám a buďte součástí něčeho velkého!

O projektu:

Naším cílem je zvýšit motivaci a informovanost občanů k využívání digitálních nástrojů eGovernmentu a ukázat jim přidanou hodnotu těchto technologií. V rámci projektu vznikne moderní výuková a vzdělávací platforma, školicí tutoriály, a budeme zajišťovat školení pro cílové skupiny v rámci využití digitálních nástrojů eGovernmentu.

Koho hledáme?

• Metodiky cílových skupin (žáci/studenti, produktivní populace, senioři)
  • Výzkumné pracovníky
  • Designery služeb
  • Tvůrce audiovizuálního obsahu
  • Lektory

Co očekáváme?

• prokazatelnou zkušenost na zvolené pozici
  • znalost designových nástrojů s důrazem na Human Centered Design
  • schopnost pozorování uživatelů a tvorbu prototypů
  • znalost Business model Canvas
  • samostatnost, zodpovědnost a týmový duch

Co můžeme nabídnout:

• práce na DPČ (80 hodin měsíčně hodina á 500,-)
  • flexibilní možnost práce
  • nástup ihned

Proč se k nám připojit?

Inovativní projekt – budete součástí něčeho, co má skutečný dopad na společnost a její digitální budoucnost.

Profesní růst – možnost učit se v dynamickém a podporujícím prostředí.

Je to přesně to, co hledáte? Už teď se těším na Váš životopis, který zašlete na e-mailovou adresu: zuzana.ujhelyiova@dia.gov.cz.

Zuzko, to zni skvěle, díky za sdílení! Kolik lidí celkem hledáš?

Doplňuji:

Metodiky cílových skupin (žáci/studenti, produktivní populace, senioři) - 3 pozice
Výzkumné pracovníky - 2 pozice
Designery služeb - 2 pozice
Tvůrce audiovizuálního obsahu - 2 pozice
Lektory - 3 pozice

Dobry den, trošku mi to zni jako můj dreamjob. Sofistikované design nastroje bohuzel v maliku nemám, ale o transformaci pomocí předávání “vime jak” se snazim v praxi uz roky.
Pripadala by v uvahu participace ve dvou rolich?
VNA

Jak to napsat… vždy záleží na tom, kdo se přihlásí a zda se třeba zájemce nepodceňuje. Určitě pošlete CV :pray:t3:

To se z CV asi těžko hodnoti. Ale zkusim, diky za to. Obecne se mi směřování i kroky DIA libi, jen 80h je pri soucasne praci dost a na opusteni te soucasne prace je to zase malo. Zacnu ale tedy tim zaslanim CV. :slight_smile:

Budeme hledat i pozice na hlavní (služební) pracovní poměr. Ještě nejsou vypsány, ale schyluje se k tomu :smiley:

Zdravím, to zní výborně. Známe se z MAPu Praha 11, pracovala jsem i pro další neziskové projekty a o eGovernmentu jsem psala i diplomovou práci :slight_smile: Aktuálně se hodně zajímám o o AI, a zodpovědné bezpečené využití této technologie. Pošlu Vám CV, třeba se najde nějaký průnik ať už na pozici lektora, nebo tvůrce obsahu, případně další.

Výběrové řízení už proběhlo, poptávku tedy uzavíráme, díky všem za zájem a Zuzce za vypsání poptávky!