Hledáme tech experty/tky a průvodce/kyně neziskových organizací v kurzu Nezisk.Digital

Aby se neziskovky mohly maximálně věnovat svému poslání, projektům a klientům, musí co nejvíce zefektivnit své rutinní procesy od týmové komunikace, přes finanční řízení, správu databází, až po bezpečnost dat. Pojďte je provést naším online kurzem Nezisk.Digital, kde se to samy aktivně naučí!

Do jarního běhu kurzu hledáme
Průvodce*průvodkyně neziskovky na její nové digitální cestě a
Seniorní tech-expert*ka pro digitální nástroje v neziskovkách

3 Likes

Já bych do toho klidně šel znovu. Můžete si mě překopírovat. :slight_smile:

3 Likes

Zatím jsem s @IvaF a @Romana_Pokorna nemluvil, ale pokud by byl prostor a zájem, rád bych na kurzu podílel i do třetice. Skrz čas asi opět jako technický expert, pokud si vzájemně vyhodnotíme, že to bude pro pro NNO přínosný.

Děkuju! :raised_hands:

3 Likes

Skvělé! :heart_hands: Moc díky - překopírujeme vás.

Romča má připravené comms, které půjdou tento týden - s našimi retrospektivami :pray:

2 Likes

Také si to rád zopáknu.

4 Likes

I já se rád znovu zapojím :slight_smile:

3 Likes

Ahoj, taky se mohu znovu zapojit.

3 Likes

Ahoj, moc diky za Vasi zpetnou vazbu! Je velka radost ji cist tady i v dotaznicich! :hugs::raised_hands:

Mame aktualne otevrene role, ale prednost maji samozrejme stavajici pruvodcovstvo a expertstvo :heart:. Budeme doplnovat na ty role, ktere budou chybet.

Pokud mate v okoli kamarady a zname, muzete sdilet dal. Hlavne tech experty a expertky v komunite tolik nemame. :eyes::ok_hand:

2 Likes