Jak zrušit Read.ai meeting notes?

Dobrý den,
nedaří se nám zrušit Read.ai meeting notes. Automaticky se připojuje s mým připojením na online v Meet i Zoom, musím se pak organizátorům omlouvat a požádat je, aby to smazali, protože mně to neumožní. U meetingů, které organizuji já, si to smazat mohu.
Pokud mi mi někdo pomohl, budu velice vděčná, srdečně Lenka Vonka Černá, Dobrovolnické centrum, z.s. www.dcul.eu nebo www.dobrovolnictvi-usteckykraj.cz

2 Likes

Tady je k tomu nějaký článek, jestli ho dobře chápu, mělo by být možné tu funkci vypnout v menu Account Settings > Meeting Assistant > Auto-join meetings?

Dobré ráno, po hodinovém boji zatím nic, ale díky průzkumu jsem objevila mnoho dalších věcí. Budu pátrat dál, díky za odkaz na text. Krásné ráno přeje Lenka

1 Like

Držím palce! Kdybys neuspěla, dej vědět, můžeme na to mrknout společně.

Dobré ráno, Tomáši. Chtěla bych požádat o společné odpojení, jeden neúspěšný pokus jsem udělala.Jsme v dost velkém kalupu a pomohlo by mi zkušené vedení, například svižný online se sdílenou obrazovkou. Pokud byste si na mě po Velikonocích udělal čas, napište. A nyní přeji krásné svátky, Lenka z Ústí nad Labem

Jasně, kdykoliv! Dejte vědět na zoul@cesko.digital, domluvíme čas a pošlu vám odkaz na Google Meet.