Dobrý den,
nedaří se nám zrušit Read.ai meeting notes. Automaticky se připojuje s mým připojením na online v Meet i Zoom, musím se pak organizátorům omlouvat a požádat je, aby to smazali, protože mně to neumožní. U meetingů, které organizuji já, si to smazat mohu.
Pokud mi mi někdo pomohl, budu velice vděčná, srdečně Lenka Vonka Černá, Dobrovolnické centrum, z.s. www.dcul.eu nebo www.dobrovolnictvi-usteckykraj.cz
Tady je k tomu nějaký článek, jestli ho dobře chápu, mělo by být možné tu funkci vypnout v menu Account Settings > Meeting Assistant > Auto-join meetings?
Dobré ráno, po hodinovém boji zatím nic, ale díky průzkumu jsem objevila mnoho dalších věcí. Budu pátrat dál, díky za odkaz na text. Krásné ráno přeje Lenka
Držím palce! Kdybys neuspěla, dej vědět, můžeme na to mrknout společně.
Dobré ráno, Tomáši. Chtěla bych požádat o společné odpojení, jeden neúspěšný pokus jsem udělala.Jsme v dost velkém kalupu a pomohlo by mi zkušené vedení, například svižný online se sdílenou obrazovkou. Pokud byste si na mě po Velikonocích udělal čas, napište. A nyní přeji krásné svátky, Lenka z Ústí nad Labem
Jasně, kdykoliv! Dejte vědět na zoul@cesko.digital, domluvíme čas a pošlu vám odkaz na Google Meet.