Zdravím návštěvníky,
mám jako webdeveloper / designer mnoholeté zkušenosti a plánuji si sestavit osobní veřejné portfolio pro budoucí práci na volné noze (aktuálně jsem na HPP), mohu tedy neziskovám a jinak potřebným jednotlivcům (zdravotní nebo veterinární praxe, humanitární organizace apod.) nabídnout bezplatně nebo za dobrovolnou částku:
jednostránkovou webovou prezentaci (landingpage)
datovou vizualizaci (grafy)
interaktivní formuláře včetně zpracování v databázi
Pouze pokud to nespěchá a po dohodě, jelikož jsem na HPP vytížen, dělal bych vše tedy ve volných chvílích.
Dobrý den, pane Pražáku,
zastupuji charitativní organizaci Mary’s Meals a velmi nás vaše nabídka zaujala. Přesně v této oblasti bychom byli vděčni za jakoukoliv pomoc, která se týče např. zhodnocení současných webových stránek, datovou vizualizaci, aj.
Pokud vaše nabídka stále platí a měl byste zájem nám pomoci, pak bych se s vámi spojila a přesměrovala vás na pověřenějšího člověka v našem týmu, který už ví víc.
Děkuji ještě jednou a případně se těším na budoucí spolupráci.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Šarlota Kadaňková
603 159 794
sarlota.kadankova@marysmeals.cz
Zdravím Šarloto,
koukám, že máte web postavený na Drupalu. Pokud byste potřebovali konzultaci, nebo nějaký návrh v tomto směru, tak mohu jako dlouholetý drupalista nabídnout pomoc.
Dobrý den, Petře,
děkuji za odpověď.
Mohli bychom se propojit přes e-mail? Zapojím do diskuze kolegu.
Děkuji a přeji hezký den.
Šarlota
sarlota.kadankova@marysmeals.cz
@MarysMeals Šarloto, já už vám dneska email psal, ale vrátil se mi jako nedoručitelný, protože zpráva byla zablokována.
Zkusím to zítra znovu, z jiné adresy, případně telefonicky.
Vrací mi to tuto chybu: 550 5.4.1 Recipient address rejected: Access denied. [AM4PEPF00027A5D.eurprd04.prod.outlook.com 2024-05-27T13:54:03.826Z 08DC7D357BAB1B1C]
Zdravím Vás, paní Kadaňková,
omlouvám se za pozdější reakci. Hodilo se ale, že se tady ozval kolega, který má s Drupalem zkušenosti, já bych bohužel musel odpovědět, že v tomto konkrétním případě nemám zkušenosti, pomohl bych například v případě Wordpressu.
Co tak narychlo vidím, kde je možno optimalizovat, je grafika. Skoro vše jde ještě o dost zmenšit při zachování kvality, a tak urychlit načítání stránek. Dále Youtube video - velký balast při načítání, to bych nechal načíst až při interakci uživatelem, mohl by tam být jen statický náhled videa a play tlačítko. Ale s tím si určitě kolega @Petr poradí, kdyžtak jsem k dispozici s jednoduchým hotovým řešením, které jsem už před časem vytvářel.
Klidný zbytek týdne,
JP
@Petr - P.S. Tu grafiku jsem schopen postupně optimalizovat, pokud bude zájem, stačí mi napsat a dohodneme postup.
@amarok Když jsem na ten web koukal podrobněji, tak tam asi velký prostor ke kódovým úpravám nebude, protože je to multijazyčná verze, která je společná pro všechny státy, kde Mary Meals působí. Jinak těch věcí k optimalizaci je tam poměrně dost, přesně jak píšeš.