momentálně hledám způsob, jak se aktivně (nejen finančně) zapojit na zlepšení naší společnosti a sháním projekt v tomto duchu. Mohu nabídnout přibližně 8 hodin týdně, a to stabilně. V případě, že mě konkrétní projekt nadchne to může být i dvojnásobek. Vzhledem k takto nízkému úvazku neočekávám finanční odměnu, případné rozhodování ovlivní 1. jak smysluplný mi bude projekt připadat a 2. zda mě tato činnost obohatí.
Mám pracovní zkušenosti se SW architekturou a vývojem (webových) aplikací. Kromě toho mám vystudovanou datovou analytiku + strojové učení a právo; rád prakticky uplatním kteroukoli z těchto dovedností.
Zajímají mě oblasti jako zefektivnění veřejné správy, rozvoj mediální/finanční/digitální gramotnosti a znalostech o klimatu, vzdělávání apod., ale rád zvážím i jiné oblasti.
V případě, že vás můj profil zaujal budu rád za reakci/soukromou zprávu.
Miroslave, dobrý den.
Mrkněte prosím na můj projekt positivCZ (viz link níže). Ten si klade za cíl zapojit zajímavé (inspirativní) lidi, aby pomohli posouvat své regiony (okresy). Ačkoli od zadání poptávky na diskutuj.digital došlo k dalšímu ladění záměru, idea zůstává stejná. Motivovat šikovné lidi v regionech, aby pomohli v regionech.
Potřebuji pro tyto účely “naklikat” webovky (asi ve Wordpressu), na kterých to vedle Youtube, Facebooku a Instagramu poběží.
Rád případně sdělím větší detail.
Ahoj Mirku, tvoříme síť digitálních asistentů po celé ČR, kteří pomáhají seniorům správně a bezpečně používat jejich zařízení. Aktuálně máme 138 digi asistentů v 30 oblastech, kteří pomohli více jak 700 seniorům v počtu 1 700 hodin dobro pomoci. Projekt cílí nejen na zlepšení digitální gramotnosti seniorů, zlepšuje mezigenerační propojení, předávání dovedností, podpora místních komunit, respektu ke stáří a mládí. Máme v plánu v dalších 12 měsících oslovit dalších 150 - 250 digi asistentů. Rádi bychom digi asistentům poskytli mobilní webovou aplikaci pro vyzvedávání dotazů od seniorů, aby se jim lépe a efektivně konalo dobro. Třeba by tě to zaujalo. Více na www.moudrasit.cz. Máme v plánu i další moduly. Případně rádi více sdělíme osobně nebo na callu. Hezký den a tým MS