Zdravím,
v DIA hledáme respondenty pro uživatelský výzkum k projektu Rozvoj NKOD. Pokud jste uživateli Národního katalogu otevřených dat nebo Portálu otevřených dat a jste ochotni se s námi podělit o vaše uživatelské zkušenosti, ozvěte se nám na mailu: pavla.zetkova@dia.gov.cz nebo +420 737 023 070. Předem díky
Pavla
Ahoj Pavlo, to zni hodne zajimave. Rada se prihlasim, pokud mam jak kontribuovat. Jestli chces vic lidi, muzu to dat i na muj LinkedIn. Mu email je veronika.quek@cesko.digital.
Ahoj, moc díky, ozvu se Ti na mail .
@PavlaZet jak to vypadá s počty respondentů?
Dala jsem na můj LI, tam to mělo doposud nějakých 1400 impressions, na Mastodonu to také mělo slušný dosah, tak snad to pomohlo
Pavla psala, že pořád ještě hledají, zde pro zjednodušení přímo link nebo QR kód k prokliknutí na průzkum
Dotazník je anonymní, jeho vyplnění je tak 10 až 15 minut. Mapuje zkušenost respondenta s NKOD nebo, pokud není respondent (zatím) uživatel NKOD, mapuje jeho zkušenosti při práci s daty, včetně využívaných a preferovaných formátů dat, vytipovávání zdrojů dat apod.
Vyplnil jsem, ale myslím, že by bylo dobré podobné výzkumy příště lépe zarámovat – často jsem moc netušil, v jakém kontextu se mě na něco ptají. Hodně by pomohly též příklady.