Sousedská síť

Zdravím vespolek. Postupně se snažíme postavit na nohy projekt Sousedské sítě . Pokud by vás toto téma zaujalo a chtěli se zapojit v rámci svých časových možností a svého zaměření, dveře jsou otevřeny všem. Vývoj na frontendu probíhá v Next.js, backend stavíme v NestJS (tady bychom potřebovali posilu do týmu zejména :folded_hands:). K dispozici máme ukázkový prototyp, v případě zájmu pošlu link a přihlašovací údaje. Pokud máte zájem o spolupráci nebo víte o někom, koho by to mohlo oslovit, neváhejte mi napsat Konec hlášení, hezký den! tvemesto.cz

2 Líbí se

Ahoj :waving_hand: Říkal jsem si, že by bylo super, kdyby pražské party měli něco vlastního a nebylo by třeba se spoléhat na Facebook. Možná, ale pracujete s jiným konceptem. Tak či tak je to téma pro mě dost zajímavé. Rád se dozvím víc a mohu případně nabídnout výpomoc - full-stack vývojář (primárně používám JS/TS & React/Vue, Node + Express, PostgreSQL).

2 Líbí se

Ahoj, vubec se neboj postnout pristupy k prototypu sem na forum. Urcite je tu par lidi, co to zajima a tohle dost zkrati cestu k informacim. Ten web je uplne prazdny. :folded_hands:

1 Líbí se

tady je link na klikací prototyp tvéměsto.cz přihlášení > tmtm@test.cz/1234test

projekt Sousedské sítě je poměrně mnohovrstevnatý > v první fázi by měl mít charakter jakéhosi informačního portálu v daném městě… jelikož správná a včasná informace je základním předpokladem jakékoli sousedské interakce :slight_smile:

ahoj, díky za zprávu a nabídku spolupráce :slight_smile: mrkni kdyžtak na odkaz níže

1 Líbí se

Je to moc pekny projekt. Ja si po vikendech hraju s podobnym konceptem nad Fediverse OSS projekty. Prevazne jako zabavu a zkoumani stavu soucasnejch Fedi technologii. https://lbc.wtf

Vyhodu integrace existujicich projektu do sebe vidim v tom, ze to udela veskery heavy-lifting. Tech neviditelnych featur, aby to fungovalo je hromada a OSS vyvoj to vsechno pokryje. Zbyva uz jenom interpretace dat pro uzivatele.

1 Líbí se

Já obecně do informačních technologií moc nevidím, jsem profesně stavař :slight_smile: Každopádně v nějaké třetím, čtvrtém plánu je Sousedská síť uvažována také jako platforma, která by lidem mohla obdobné inovativní projekty/nástroje přibližovat…