Tři měsíce na vyzkoušení vyhledávače Kagi

Používám placený vyhledávač Kagi. Jsem s ním docela spokojený, zejména díky soukromí, absenci reklam a možnosti upravovat výsledky vyhledávání.

Dostal jsem od nich kód na tři měsíce zdarma, tak nabízím, kdybyste někdo chtěli vyzkoušet:

Bude fungovat pouze pro první tři zájemce.

(Používáte nějaký placený vyhledávač? Nebo jiný vyhledávač než Google, Bing nebo Seznam?)

2 Likes

Osobně neznám, ale mrknu, díky za tip!

Jinak kombinace DuckDuckGo a Startpage. Problémem u obou (ale primárně DuckDuckGo) jsou regionální výsledky. Tzn. na globální a US věci dobrý, ale český věci to úplně nedává dle potřeby.

Při nejhorším Google v kombinace s adblockem, takže aspoň je to čistý a bez trackingu.

1 Like

Kagi vlastně prodává lepši služby nad indexem Googlu, který si licencujou (jak tomu rozumím), takže ty jejich české výsledky mně nikdy nepřišly blbé.

1 Like

Neznala jsem, ale založím si do alternativ. Jinak používám DuckDuckGo, dřív taky chvíli Ecosia. A na doméně http://internet.cz/ jsem náhodou narazila na promo vyhledávače Presearch, prý decentralizovaný a privacy-friendly - tak jsem zatím nezkusila.

2 Likes

Mě DDG dává dobré výsledky i pro český region, jen se to prostě pod vyhledávací lištou musí přepnout. Dobré je, že si poslední region ddg pamatuje a je pak rychlé znovu přepnout zpátky.

2 Likes

používám většinou Gemini, je to rychlejší než hledat desítky minut relevantní informaci sám