UX designer pro web projektu Sdružení VIA

Dobré odpoledne vespolek,

ve Sdružení VIA rozjíždíme nový projekt a hledáme UX designera pro tvorbu projektového webu. Poběží na subdoméně našeho hlavního webu v redakčním systému WordPress.

Potřebujeme konzultovat návrh site map, pomoci s rozložením a propojením jednotlivých prvků webu (obsah prvků právě tvoříme) a s vytvořením uživatelsky přívětivého rozhraní.

Testování a ladění webu je plánováno na konec prázdnin/září, spuštění webu na polovinu října (před konferencí, se kterou projekt souvisí).

Obsahem projektu a tematickým zaměřením webu je pomoc a podpora neziskovým organizacím v ČR se zvýšením odolnosti vůči kyberbezpečnostním hrozbám.

Na projekt máme schválený rozpočet, jedná se o placenou spolupráci.

Budeme rádi i za případné tipy, koho oslovit.

Děkujeme, mějte se fajn,

Tomáš

4 Likes

Dobrý den,

jakou požadujete senioritu?

Hezký den,
Petra

1 Like

Dobré dopoledne,

děkuji za zájem a za dotaz.

My jsme záměr již předběžně konzultovali s velmi seniorními designery a byla to pro ně záležitost příliš malého rozsahu a náročnosti (takže jsme se ani nedomluvili na spolupráci). Ačkoli jsme si požadovanou senioritu předem nedefinovali, na základě předběžné konzultace bych se odvážil tvrdit, že nehledáme vysokou úroveň seniority, spíše naopak.

Vzhledem k nastaveným deadlinům nyní upřednostníme operativnost a dostatek času pro spolupráci na straně designera, abychom celým procesem stihli projít včas tak, aby byl dostatečný prostor pro samotnou tvorbu webu.

Díky,

Tomáš

1 Like

@michalsarka neměl bys prostor?

1 Like

Ahoj, Tomáši, ráda bych se dozvěděla více.

4 Likes

Zdravím Vás, Tomáši,
reaguji na Vaši poptávku. Ráda se dozvím více o Vaší představě spolupráce. Mohu nabídnout časovou flexibilitu a zkušenosti s agilním vývojem, analýzou a tvorbou rozhraní ve Figmě. Peněžní ohodnocení pro mě není podstatné, především mě zajímá možnost se podílet na smysluplném projektu. Pokud byste měl zájem, pošlu Vám své CV. Ideálně bychom se mohli potkat krátce na on-line schůzce, případně mi můžete poslat k vypracování konkrétní use case.

Předem děkuji za odpověď.

S pozdravem,

Thanh Le Do

4 Likes

Dobré dopoledne,

děkujeme za zájem. Poslal jsem podrobnosti k projektu do soukromé zprávy.

Přeji hezký den, Tomáš

2 Likes