Pomoc MMR s digitalizací stavebního řízení?

Ten komentář o DIA trochu nechápu - na jednu stranu je potřeba vrcholová autorita, ale DIA je omyl a slepá ulička? Aneb jaká kompetence DIA dneska chybí? (business bude vždycky na jiných ministerstvech-úřadech, to ani nejde centralizovat? Kompetence k digitalizačním procesům snad má? Otázkou bude, jak se je daří vymáhat…?)

Zpráva na forum24 je o něco detailnější, ale nějak mi ani z toho nevyplývá, že je tam všechno špatně - moc konkrétních detailů tam není. Vypadá to na hodně podceněnou úvodní analýzu, UX (zrovna ty wireframy mohly být už přes rok někde zveřejněné :frowning: ), testování s koncovými uživateli (nejspíš nezbyl čas?), chybějící roadmapa… to by se u takhle klíčového projektu nemělo stát. Naopak mít silného product ownera i řízení projektu a s tím spojené knowhow na straně MMR je myslím hodně žádoucí - je špatně to celé outsourcovat.

1 Like

Myšlenka DIA, jako taková, není špatná. Tragický je způsob, jak se I. Bartoš pokusil tuto agenturu vybudovat a tím ji v podstatě zabil.

Historicky mělo digitalizaci na starosti Ministerstvo vnitra. A na jednotlivých resortech byli lidé, kteří rozuměli svému resortu a komunikovali s týmem MV ČR.

Piráti, resp. I. Bartoš, přišli s myšlenkou vyčlenit všechny tyto lidi do jedné organizace, která by byla nezávislá a spadala do gesce Pirátů. Fakticky by se její role v oblasti tvorby koncepce digitalizace oslabila, protože nějaká agentura je samozřejmě úplně jiná váhová kategorie než ministerstvo vnitra. Ale jako servisní organizace poskytující odborníky na IT, proč ne. Jediný problém je v tom, že v té době už stát měl dvě další podobné agentury a DIA dostala do vínku “být ta třetí”.

To všechno by mohlo fungovat, kdyby to nezabil I. Bartoš svým přístupem. Přišel za dlouholetými praktiky, kteří fakticky vybudovali základy eGovermentu a řekl jim: “Dělali jste všechno špatně, ničemu nerozumíte a já vám teď ukážu, jak se to má dělat.” Tím si je na svou stranu právě nezískal. A dorazil to tím, že jim sáhl na peníze, protože DIA se musí řídit platovými tabulkami a prostě není schopná své lidi pořádně zaplatit - resorty pro to mají mnohem lepší podmínky. Když si k tomu přičtete, že ani resorty nebyly nadšené z toho, že by měli přijít o část svých kompetencí, na malér bylo zaděláno.

Do DIA odešel jen ten, kdo se z toho nemohl vykroutit (a takových lidí bylo jen pár). Resorty se hodně snažily, aby o své lidi nepřišli a houfně zakládali (nebo využívaly existující) firmy vlastněné ministerstvem, které pro ně dělaly IT služby. Z pohledu resortů win-win strategie - dokázali si své lidi udržet a zaplatit a tyto firmy se dostaly mimo dosah DIA.

I. Bartoš skončil s agenturou, pro kterou neměl lidi a nové neměl jak zaplatit. Takže nabral každého, na prstech by se dali spočítat ti, kteří mají nějaké zkušenosti. Celkem není divu, že o služby jeho “odborníků není zájem”. Pokud už někdo chce jít dělat IT do veřejné správy, tak zvolí raději např. NAKIT než DIA.

V tomto smyslu je DIA omyl a slepá ulička - ne kvůli myšlence samotné, ale díky tomu, jak se ji pokusil I. Bartoš uvést do života.

Tady k tématu pěkný rozhovor s Jiřím Hlavenkou (členem Pirátské strany):

1 Like

Rozhovor jsem viděl-slyšel (chce to poslech). Jen nepoznám jak moc je jeho pohled zkreslený tím, že je Pirát :slight_smile:

Detaily o vzniku DIA moc neznám. Jen vnímám, že to všichni z oboru hodnotí jako pozitivní krok - a potom dost nechápu tenhle přístup ostatních úřadů a lidí v nich. Je šance celé státní IT někam posunout, ale ostatní do toho hodí vidle. Tj. zase se nikam neposuneme, zakonzervujeme stávající stav a “pacienta přesuneme na plicní”. Tuhle českou úřední mentalitu vidím jako největší brzdu změn - ale děláme si to sami :frowning:

1 Like

Rozhovor typického politika. V podstatě neřekl nic nového, ani nenaznačil, jak z toho stavu ven a dozvěděli jsme se, že všichni jsou špatní, jen on je ten dobrý.

Mimochodem, Zajíček, do kterého se tak naváží, je ten samý člověk, který dokázal u nás vybudovat základy eGovermentu - základní registry, datové schránky, NIA. Co dokázal ve veřejné správě Hlavenka? Nic. Ale naváží se do někoho, kdo problému rozumí a za kým jsou vidět výsledky.

S Hlavenkou to bude teď vůbec zajímavé. K Pirátům se přidal, když šli nahoru (samozřejmě nezištně) a byl i za Piráty členem JM krajského zastupitelstva. V krajských volbách Piráti propadli a Hlavenka přišel o židli. Jsem zvědav, jak dlouho ještě u Pirátů vydrží.

V souvislosti s aktuálním děním kolem digitalizace stavebního řízení vznikla i petice:

https://portal.gov.cz/e-petice/882-vyzva-za-strategicky-pristup-k-digitalizaci-kvalita-flexibilita-a-udrzitelnost-ve-statnich-projektech

Je to myslím zajímavé čtení, které dobře popisuje, jak si část lidí u nás představuje vývoj kvalitních digitálních řešení.

2 Likes

Díky Tome za zmínku, doplním, že to vzniklo docela živelně v pátek a přes víkend, kdy jsme s Jakubem diskutovali, co můžeme udělat teď a tady proto, aby se nevrátila digitalizace zpět do rukou vendor-lock-inu, ale navázali jsme na úspěšné pokusy a dívali se hlavně do budoucna.

Bylo to zajímavé tvoření lidí, co mají zkušenost s softwarovým vývojem s lidmi, co na to koukají spíš optikou designu a už jen tohle sdílené uvažování mě na to přijde děsně cenné.

5 Likes

Nebude správný moment, tak třeba zrovna teď volně prohodím: vítám, že ačkoliv se tu ti nejvíc zapojení v řadě věcí názorově neshodnou, tak je to (v kontrastu s kvalitou většiny diskuzí na soc. sítích) nadále věcné, slušné a obohacující jak pro mě, tak věřím řadu dalších náhodných kolemjdoucích, co to pasivně čtou. Díky!

Nakonec proto jsme to fórum rozjeli)

5 Likes

K tématu další výborná Vinohradská 12, tentokrát s datovým novinářem Rozhlasu Honzou Cibulkou:

Mluví mimo jiné o tom, že nám o provozu nového systému dost podstatně chybí data. A taky o důvodech pro existenci Digitální informační agentury.

2 Likes

Dobrý rozhovor. Doporučuji si ho poslechnout.

Jediná věc, se kterou tak úplně nesouzním je tvrzení, že je na digitalizaci málo peněz. Ale jednak je to o úhlu pohledu a jednak je to relativní - když se chce, tak se ve veřejné správě peníze najdou.

1 Like

Mně se moc líbí, jak o těch nákladech mluví pan Trpkoš z MPSV. On říká, že všechny jeho digitalizační projekty jsou doložitelně kladné, tedy že jejich zavedení ušetří víc než stojí:

Trpkoš je člověk který opravdu ví, o čem mluví a jsou za ním výsledky. Měl jsem příležitost se s ním setkat na jednom projektu sice každý za jinou stranu) a má to v hlavě opravdu srovnané.

1 Like

Nějaký finanční business case by se měl počítat automaticky ke všem změnám, pokud chce stát aspoň trochu hospodařit? I kdyby nevycházel, ale má být spočítaný, někde uložený, ideálně taky zveřejněný a obhájený? :slight_smile:

Jinak Karel Trpkoš, asi jako jediný v debatách za poslední dobu, tady říká, že moderní IT je třeba stavět jinak - silné interní knowhow a soutěžit i nakupovat mandays, ne celé projekty na klíč. Taky zjevně pracujou s uživateli a ptají se jich na spokojenost… Teď už jen, aby se to naučily i týmy mimo MPSV :slight_smile:

1 Like

Zajímavý komentář od Víta Rakušana (odemčený odkaz):

Já nejsem ajťák, nerozumím těm systémům, ale deset dní před zahájením mě varovali naši starostové, že jim před platností nového zákona vzrostl počet podání podle starého systému o tři sta procent a že je nikdo neproškolil v novém systému. Říkal jsem [Bartošovi] přátelsky, že tomu nevěří tajemníci, a že pokud je nemá na své straně, tak ten systém nemůže uspět. I kdyby fungoval po technické stránce, tak tajemníci budou novinářům ukazovat fronty, které se tam tvoří a ty stovky podání, které nestíhají vyřídit. Vedlo to totiž k tomu, že třeba ve Vrchlabí několik lidí na stavebním úřadu podalo výpověď s tím, že nemůžou, nezvládnou to a že se netěší do práce. Takže průkazně to manažersky ve vztahu k lokálním úředníkům nebylo zvládnuté.

Tady je ke stažení ta analýza, kvůli které dostali výpověď dataři Seznam Zpráv:

Je za peníze, tak ju sem záměrně nevkládám přímo.

2 Likes