Ahoj! Aplikace na digitální participaci občanů

Ahoj, zdravím všechny digitální bojovníky za Českou republiku. Nedávno jsem se o vaší bohulibé práci dočetl v univerzitním časopise UK a nedalo mi to, musel jsem se jít osobně podívat, na čem pracujete. Tímto bych se chtěl vás všech, kdo toto čtete, zeptat s kým bych se mohl poradit, popřemýšlet, zabrainstormovat nad aplikací na digitalni participaci občanů? Rád bych pracoval na tomto projektu a v budoucnu přenesl volby do mobilů a občany nechal rozhodovat o svém státě v přímé digi demokracii. Taky přednostně uvítám obecné seznámení a úvod do problematiky vývoje sw pro goverment. Díky. Tomáš

1 Like

Ahoj! :waving_hand:

Pokud jde o brainstorming nad aplikací, nejlíp nabízíme sekci Nápady na tomhle diskuzním fóru. Buď tam můžeš založit nové téma, nebo tam můžeme přesunout tohle téma a pokračovat v něm.

Pokud jde o vývoj „softwaru pro stát“, můžu pro základní orientaci nabídnout třeba tahle existující témata, kde zazní hodně postřehů a odkazů na další zdroje:

1 Like

Ahoj Tomáši,
je to jedna z vizí, kam by se mohla vyvíjet funkčnost “Veřejnoprávní sociální sítě” diskutované zde:

1 Like

Ahoj, tady jsme vedli podobnou debatu. Můžeš tam najít zajímavé zdroje:

1 Like